Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Hai să facem valuri!

Trăim vremuri fără precedent, în care libertatea de mișcare e privită diferit. A ieși să te întâlnești cu prietenii în oraș sau a te sui în mașină și a conduce până la munte sau la mare, că te-ai trezit cu dor de ducă de dimineață – lucruri absolut naturale, pe care nici nu le consideram ieșite din comun până acum, au devenit în această vară momente cu adevărat speciale, pe care le prețuim mult mai mult. A privi cerul senin întins în iarbă, a sta pe nisip ascultând sunetul valurilor, a admira lanul de floarea-soarelui din goana mașinii sau a sorbi dintr-o limonadă pe o terasă de pe malul apei, la apus – realizezi cât de simplă și frumoasă e fiecare clipă și fiecare priveliște, dacă o trăiești conștient.

Și pentru că suntem în toiul acestei veri nemaipomenite și ne putem bucura în prezent de libertatea de a circula oriunde în țară și chiar la vecinii de peste hotare, aici, pe bbsportiv.ro vrem să încurajăm, mai mult ca oricând, mișcarea, înotul și activitatea fizică a copiilor din viața noastră. Dacă noi, adulții, apreciem ieșirile în aer liber pentru că ne încarcă bateriile și ne deconectează de la grijile cotidiene, pentru cei mai mici membri ai familiei aceste ieșiri sunt cu atât mai importante cu cât încercăm să le oferim un start în viață cât mai sănătos. Orice copil se dezvoltă mai bine, devine mai puternic și mai rezistent când petrece timp afară, conectat la natură și tot ce are ea de oferit: soare, aer, apă, mișcare. Ia-l cu tine la piscină (sau instalează-i propria piscinetă în curte, dacă locuiești la casă), du-l în vacanță la mare și în weekend scoate-l din oraș – și vei vedea cum puiul de om va crește mai armonios și mai fericit. Iar noi, pe site-ul bbsportiv.ro, avem exact lucrurile de care are nevoie pentru asta: costume de baie de toate felurile, pentru orice ocazie, vârstă și împrejurare.

Dacă micuțul tău are vârsta curpinsă între 3 luni și 3 ani, recomandăm să aibă cel puțin un slip Happy Nappy în dotare: fie unul clasic, care îi protejează fundulețul, fie unul încorporat într-un model ce acoperă mai bine corpul, care e special conceput din neopren cu factor de protecție 50+ (pentru când apa în care intră e un pic prea rece și soarele prea puternic, când se joacă pe uscat). Iar dacă piticul tău a depășit deja nevoia de a purta scutec și intră în apă fără acest impediment, recomandăm un model adaptat pentru vârsta și necesitățile de la 2-5 ani, precum Jammer Wetsuit, disponibil acum cu reducere de 10%, atât pentru varianta feminină cât și cea masculină.

În plus, pentru toți copiii doritori de a face valuri vara aceasta, chiar dacă nu au învățat încă să înoate, oferim o serie de costume și vestuțe plutitoare, precum și câteva accesorii de sine stătătoare, care să-i ajute să se simtă excelent în mediul acvatic. Te anunțăm, așadar, că de câteva zile am făcut disponibilă pe site, la secțiunea ÎNVAȚĂ SĂ ÎNOȚI, noua vestă cu aripioare Splash About, un produs inventiv ce combină ideea de aripioare clasice pentru brațe cu suportul toracic al unui costum plutitor. Materialul din care aceasta e confecționată este umplut cu spumă, pentru a nu putea fi perforată, iar sistemul de prindere cu 3 catarame pe spate este cel mai sigur, astfel ca niciun incident să nu amenințe stabilitatea și plutirea fără probleme a micuților în apă.

Te invităm să explorezi în continuare multitudinea de oferte de pe bbsportiv.ro, deoarece copilul tău merită tot ce e mai bun pentru a avea o experiență confortabilă și distractivă în apă vara aceasta, nu-i așa?

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!