Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Distracție la malul mării

Distracție la malul mării

Ploile de luna asta ne cam țin departe de evadări spontane pe litoral, în weekend sau în timpul săptămânii. Și chiar dacă ne e dor de mare, mai avem un pic de așteptat până când apa se va încălzi suficient să facem prima baie – la 21-22 grade Celsius, cât are momentan, e plăcut să intri doar cu picioarele, dacă nu mergi pregătit cu un costum special de neopren.

La bbsportiv.ro, așteptăm cu răbdare doar să treacă ploile, pentru că în ce privește temperatura aerului și chiar a mării nu ne facem prea mari griji: aducem în exclusivitate pentru copiii din România echipamentele nautice cele mai populare din Marea Britanie, acolo unde verile nu sunt nici pe departe atât de călduroase și prietenoase ca la noi. Marca Splash About, pentru care suntem unic distribuitor pe piața românească, a inventat și perfecționat costume pentru apă și pentru uscat care trec dincolo de nevoia unui slip sumar care să protejeze părțile intime ale micuților care merg la plajă sau piscină. Întrucât condițiile meteo din partea de nord-vest a Europei sunt mai capricioase ca în sud, acest brand vine cu o gamă largă de produse care sunt esențiale pentru momentele când te afli la mare, dar nu prinzi o zi perfect însorită și caldă.

Atunci când bate vântul, când termometrul pe uscat nu trece cu mult de 20 de grade iar apa nu ajunge la minim 25 – tipic pentru Marea Britanie, atipic (dar, iată, posibil) chiar și pentru o lună de vară din România – nu e cazul să renunțăm să vizităm litoralul, sau să evităm să petrecem o zi pe plajă. Copiii, mai ales, care iubesc joaca și alergătura între apă și nisip – pentru a căra căldărușe pline, a săpa și a modela castele, a îngropa și dezgropa jucării sau propriile lor mânuțe sau piciorușe – se simt minunat pe plajă, indiferent de cât de cald sau de răcoros e afară. În plus, timpul petrecut pe mal înseamnă o doză sănătoasă de aerosoli, care le oxigenează și hrănește creierul, plămânii și întreg corpul așa cum doar mediul acvatic natural o poate face. Un lucru benefic și vital atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

Care sunt, așadar, variantele de echipare adaptate la vremea actuală? Bbsportiv.ro propune cu încredere orice model de neopren de pe site, fie simpaticul Jammer, care se pretează de minune la prichindei între 2 și 5 ani (antrenați sau neantrenați să meargă la oliță, deoarece încorporează scutecul special Happy Nappy, cea mai populară și bine vândută tehnologie care împiedică scurgerea materiilor fecale la exterior), menținând temperatura corpului stabilă în apă sau pe uscat. Iar pentru bebeluși de la câteva luni la 2 ani, pe care părinții sau bunicii îi aduc la mare pentru aer curat, mers sau târât pe nisip și chiar primul contact cu apa, din confortul protector al brațelor adulte, recomandăm călduros costumele întregi de neopren Warm in One, ce acoperă temeinic brațele, toracele și picioarele puiuților.

În plus, mai aducem și modelul de neopren cu sistem Velcro, care e practic o vestuță cu arici cu slipul inclus, ideală pentru confortul termic și pentru mișcările libere ale piticilor de la 6 luni la 2 ani și jumătate. Toate produsele noatre vin pe categorii de vârstă, design și culori variate, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. În concluzie, indiferent de cât de capricioasă și schimbătoare a atmosfera vara asta, suntem pregătiți să-i facem față și să ne distrăm nestingheriți la malul mării. Bbsportiv.ro e, ca întotdeauna, pro plimbare, relaxare și mișcare. Vreme cât mai bună să avem și pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!