Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Cea mai relaxantă experiență

Cea mai relaxantă experiență

A intra în apă pe o vreme caniculară – în mare, într-un râu sau o piscină – e, probabil, cea mai plăcută senzație pe care ne-o putem oferi pe timpul verii. Când transpirăm și corpul e atât de încins încât simțim că fierbem pe interior, o baie (sau o simplă bălăceală, pentru ne-înotători) e o binecuvântare pentru trup și minte: temperatura se reglează și ne răcorim trupul iar contactul cu apa care ne mângâie pielea – după toate studiile efectuate despre înot –  ne calmează funcțiile sistemului nervos, devenind mai destinși și mai binedispuși.

Pentru unii copii totuși, ca și pentru unii adulți de altfel, întâlnirea cu marea poate să provoace o teamă de necunoscut și o reticență inițială. Mai ales pentru prichindeii care nu merg la bazin să ia cursuri de înot în timpul anului, dar uneori și pentru cei obișnuiți cu piscina în prealabil, valurile și agitația apei din mare reprezintă ceva ce ar putea respinge dacă nu sunt susținuți și încurajați așa cum se cuvine de către adulți.

E important ca cei mici să se împrietenească de la bun început cu mediul acvatic și să nu piardă nimic din distracția și beneficiile contactului natural cu apa, aceasta fiind și misiunea noastră de bază pe bbsportiv.ro. Furnizăm echipamente performante pentru apă copiilor de la 3 luni la 6 ani, deoarece credem că niciodată nu e nici prea devreme, nici prea târziu, să luăm contact cu apa și să ne simțim confortabili și în siguranță atunci când facem asta.

Indiferent că puiul tău a învățat deja să înoate sau nu – bălaceala și stropeala este pentru toată lumea! Iar cu gamele variate de slipi și costumașe pe care le aducem exclusiv în România, în calitate de unici distribuitori ai produselor britanice marca Splash About, părinții își pot lua de grija a ceea ce poartă piticul sau pitica cât e la plajă.

Pentru protecția împotriva radiațiilor solare care afectează cu ușurință pielea sensibilă a puilor de om, brandul Splash About a creat o salopetă întreagă cu filtru UV 50+ inserat în materialul fin, ce îmbracă lejer inclusiv mânuțele și piciorușele bebelușilor de până la 2 ani care stau pe nisip sau care chiar intră în apă, din brațele lui mami sau lui tati.

Chiar mai ingenios, pentru prichindei cu vârste de la 1 la 6 ani, este modelul „combi” UV Sun & Sea, o încrucișare dintre costumul de neopren cu cel cu protecție solară 50+, rezultatul fiind un costum ușor de purtat întreaga zi, în timp ce trupul e ferit de soare, vânt și apă rece, atunci când este cazul.

În plus, venim în întâmpinarea tuturor prichindeilor care nu știu încă să înoate cu o serie de accesorii pentru plutire fără risc. Mai ales pentru năstrușnicii cărora le place la piscină – să sară ca o „bombă” de pe margine, să facă stropi și să se zbenguiască în apă – , atât costumele cu plutitoare atașate, cât și aripioarele cu suport toracic ar putea fi exact ajutorul de care au în această fază nevoie pentru a se simți ca niște delfinași poznași în apă.

Pe bbsportiv.ro credem că este imposibil să nu găsești echipamentul potrivit pentru puiul tău, cu produsele noastre diferențiate pentru fetițe și băieți, cu vârste și nevoi diverse. Gamele noastre au în vedere absolut toți copiii și pe fiecare în parte, și ne-am dori să-i zărim veseli și curajoși oriunde merg alături de părinți pe litoral. Distracție frumoasă tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!