Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Boboci la bazin

Boboci la bazin

Toamna se numără bobocii, însemnând că în fiecare început de sezon rece avem o nouă generație de pui gata de a ieși din găoace și de a zburda și a se dezvolta liberi și frumoși, sub privirile și supravegherea noastră atentă. Ne referim, desigur, la puii de om, copiii noștri drăgălași pe care am vrea să-i ocrotim la nesfârșit, dar care au nevoie, la un moment dat, să fie încurajați că sunt în siguranță și în locuri noi, cu activități și oameni noi în jur, cum ar fi grădinița sau orice spațiu în care învață ceva inedit.

Pentru cei mai mulți prichindei, a ajunge pentru prima dată la bazin și a intra cu un instructor în apă, este o experiență care le stârnește cel puțin reticență (dacă nu chiar teamă), din cauza fricii de necunoscut. Însă prin prezența și atenția părintelui (recomandabil ca mama sau tata, sau amândoi, să fie de față), acordată de pe margine, și prin bunăvoința antrenorului care întotdeauna trebuie să fie grijuliu, răbdător și glumeț cu cel mic, bobocul va prinde încredere că este în siguranță și, cu fiecare nouă ședință, va prinde drag de apă și de bălăceală.

Deja în jurul vârstei de 3-4 ani, cei mici sunt apți să treacă de la o simplă bălăceală la a practica primele mișcări de coordonare a brațelor și picioarelor, și prin repetiție regulată – măcar de 2 ori pe săptămână –se poate spune că sunt pregătiți să învețe să înoate. Bineînțeles, niciodată nu este prea târziu (fie că înveți la 6, 30 sau 50 de ani), însă este binecunoscut faptul că cu cât mai devreme te acomodezi cu mediul acvatic, cu atât mai ușor vei face saltul către a deveni prieten cu apa și înotător dezinhibat.

Pentru părinții care își organizează acele 2-3 drumuri săptămânale cu bobocul la bazin – pentru că înțeleg cât de benefică este această rutină acvatică pentru sănătatea fizică și multiplele abilități pe care le dezvoltă copilul prin această practică – pe bbsportiv.ro ne-am făcut o misiune din a furniza cele mai performante și confortabile echipamente de apă pentru orice bebeluș sau prichindel, cu vârste cuprinse între 2 luni la 6 ani. De la slipi inovatori – din materiale care nu permit scurgerile fecale accidentale ale micuților neantrenați încă la oliță și care totodată îi protejează de bacterii sau ciuperci oportuniste în piscină – până la costumașe cu piese flotante mobile (care se pot scoate treptat, pe măsură ce micuța sau micuțul se deprinde cu plutitul și necesită tot mai puțină susținere în apă) și până la neoprene felurite, ce acoperă mai mult sau mai puțin corpul și mențin confortul termic al copilului – în magazinul nostru online aducem pe piața din România produsele britanice Splash About, apreciate și multi-premiate internațional.

Mai mult, întreaga gamă de slipi, costume, veste și accesorii de înot – plăci, aripioare, căști sau ochelari – sunt disponibile pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul cald, deoarece bbsportiv.ro s-a născut și există din dorința noastră de părinți care își duc fetița la baby spa încă de pe când avea 6 luni și care încurajează mișcarea în apă și înotul ca modalitate perfectă de dezvoltare a oricărui copil. Te așteptăm oricând, așadar, în micul nostru magazin online dotat cu tot ce este necesar pentru bobocii acestui sezon de la bazin! Achiziții inspirate și revenim curând cu noutăți!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!